podcasts

Et par podcast anbefalinger

Jeg er muligvis kommet en kende bagud hvad angår podcasts. Jeg kender selvfølgelig til dem – bevares – men jeg har endnu ikke haft behovet for at føje endnu en kanal med input til en i forvejen lang liste af daglige indtryk.

Men efter at være flyttet ud på landet, har jeg fået en del mere tid i bilen. Lig dertil en del timer med havearbejde, hvor man heller ikke lige kan sætte sig tilbage med en faglig bog eller lignende. Jeg har derfor nu fået ‘behovet’ for at få mit daglige fix af underholdning og fagligt input i et andet format, end jeg plejer: podcasts!

Jeg foretrækker det faglige input, så jeg er sprunget let og elegant over Mads & Monopolet og hvad der ellers findes af mere underholdende, danske podcasts. Jeg må også indrømme, at jeg endnu ikke har fundet en dansksproget, faglig podcast, som lige er mig. Og som interesserer mig, naturligvis.

Jeg har derfor kun overvejende amerikanske podcasts i mit feed. De er til gengæld også knaldhamrende dygtige til det, og har også været i gang noget længere tid, end vi har her i Danmark. Så er der også en anledning til at holde sig skarp på sproget 🙂

De følgende tre er nogle af dem, som jeg hører hver uge.

Surprisingly Awesome

Suprisingly Awesome

Udover at det er underholdende og bare vildt lærerigt og interessant, så er det også et fremragende eksempel på, hvordan man kan lave content om selv de mest kedelige emner! Brug den derfor som inspiration til hvordan I kan tænke anderledes om jeres produkter og skabe underholdende artikler og blogindlæg til jeres målgruppe.

Reply All

Reply All

Med Reply All får man et 30-60 minutters journalistisk dyk ned i nogle få internetfænomener eller andet digitalt. Du får altså ikke et komplet overblik over, hvad der sker lige nu og her ude på det store internet, men du får et enkelt nedslag i noget, efter deres valg, interessant. Og de gør det godt. Igen et eksempel på, hvordan man kan tage en ’smal’ historie og gøre den interessant nok til at vare 30-60 min.

PNR – This Old Marketing

PNR_Header

Hvis man arbejder med content marketing, så er det svært at komme uden om de to her 🙂 De er derfor i høj grad en del af mit ugentlige podcast fix, hvor de vender lidt af hvert og tager aktuelle cases og eksempler op. Der kan gå lidt for meget snak i den engang imellem, forstået på den måde, at de to her kender hinanden så godt, at nogle gange går snakken. Og så driver mine tanker lidt andre steder hen 😉 Men, når det så er sagt, så er jeg stadig fan og får rigtig meget ud af deres podcast.

Det var et par anbefalinger her fra. Jeg giver lyd når jeg har kastet min kærlighed over et par nye (men der skal jo også lige være tid til dem).

/ Line

 

Brug for et fagligt 'fix' fra tid til anden?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig faglige indspark og inspiration til dit arbejde.
Jeg sender ca. en gang om måneden.
Never display this again