GC_nyt-website

Tekster til GlobalConnect

Workshops & webtekster

I foråret og forsommeren 2014 stod den på tekstforfatning til den helt store guldmedalje. Hos GlobalConnect skulle der skiftes ud på den digitale front, hvilket betød helt nyt website. I den forbindelse blev det også besluttet, at hele webstrukturen skulle gennemgås, og efterfølgende skulle alle deres tekster omskrives.

Min opgave i den forbindelse var at facilitere en række workshops med de enkelte produktchefer og deres sælgere, hvor vores mål var at finde frem til hvilke produkter, der skulle fremhæves på det nye website, om sider kunne slås sammen og ikke mindst detaljeringsgraden af teksterne.

Efterfølgende var det min opgave at udarbejde tekstforslag til de nye sider på www.globalconnect.dk, og i samarbejde med de produktansvarlige finde frem til det endelige indhold og den rigtige form.

Som en naturlig del af processen, og ikke mindst mit samarbejde med den webansvarlige hos GlobalConnect, blev der arbejdet med SEO hele vejen rundt. Både i valget af overskrifter og sidenavne men også hvad der linkes til og de enkelte tekster.

Et stort men spændende arbejde, og nu kan jeg nyde at se dem i “aktion” på deres nye, über cool website 🙂

/ Line

Brug for et fagligt 'fix' fra tid til anden?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig faglige indspark og inspiration til dit arbejde.
Jeg sender ca. en gang om måneden.
Never display this again