rehfeld_website

Tekster til rehfeld.dk

Hos Rehfeld, der nu er en del af IMS Health, har de fået et nyt, lækkert website. Designet kan jeg bestemt ikke tage æren for, det er der andre dygtige folk, der har været inde over.

Jeg har derimod være så heldig, at være med helt fra starten af processen, hvor der skulle tages beslutninger om form og indhold, struktur, samt tone og stil. Det har, for mit vedkommende, betydet mange lange snakke med produktchefer, projektledere og andre, der på den ene eller den anden måde, har været med til at præge det endelige resultat.

Udover brainstorm og formgivning af website, har jeg i dén grad haft fingrene på tastaturet. En stor del af teksterne på deres nye website, har enten været til gennemgang hos undertegnede eller være skrevet helt om / skrevet fra ny. Der er altså nørdet teknologier og business intelligence til den helt store guldmedalje 🙂

Tag et kig på rehfeld.dk og læs mere om de spændende løsninger, de arbejder med. Vi er lige nu i gang med at oversætte dele af websitet til engelsk, så mit tastatur får ikke lov til at køle meget af for tiden.

/ Line

Brug for et fagligt 'fix' fra tid til anden?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig faglige indspark og inspiration til dit arbejde.
Jeg sender ca. en gang om måneden.
Never display this again