Website, Henrik Hyldelund-2

Website til Henrik Hyldelund

Det er fedt, når man kan få lov til at kombinere ens fritidsinteresser (læs mere her og her) med ens arbejde. Den kombination er blandt andet kommet til udtryk i form af et website til et stort talent i dansk triatlonsport: Henrik Hyldelund. Vinder af KMD IRONMAN 70.30 Aarhus i juni i år og efterfølgende også vinder af KMD IRONMAN Copenhagen i august.

Særligt efter København oplevede han en stigende interesse omkring sin person, hvorfor han også rigtig nok så et behov for en stærkere online profil. Han kontaktede mig derfor med henblik på at få et nyt website, der både tilgodeser hans sponsorer, men også på en lækker måde fremstiller ham, hans præstationer og som kan give den besøgende et bedre indblik i ham som atlet og person.

Som triatlet, og en der har dyb respekt for Henriks arbejde, var det naturligt for mig, at lade noget af mit arbejde indgå som et sponsorat for Henrik. Derfor ser du også Vittrup Kommunikation under ‘Sponsorer’ 🙂

Det bliver spændende at følge Henrik i fremtiden. Med hans positive indstilling til livet og ikke mindst gode indstilling til træningen, så er jeg sikker på, at han når langt.

/ Line

Brug for et fagligt 'fix' fra tid til anden?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig faglige indspark og inspiration til dit arbejde.
Jeg sender ca. en gang om måneden.
Never display this again