Klar kommunikation

Min mission er at få ryddet op i uklar kommunikation, der ikke opnår det, som det burde. Der findes så mange SPÆNDENDE historier om virksomheder, personer og oplevelser, der FORTJENER at blive fortalt. Der findes en modtager til ethvert budskab, men hvis ikke man vælger den rette kanal og den rette form, så når det aldrig frem. Og det er da ærgerligt.

Vi lærer at skrive og formulere os hele vejen igennem livet, og jo ældre vi bliver jo større bliver vores ordforråd. Men kunsten er (og ja, det er en kunst), at vælge de helt rette ord til den rette anledning.

I en verden af flygtig kommunikation og et bombardement af input og indtryk er der brug for historier, der fanger og holder fast. Folk SØGER noget, de kan FORDYBE sig i. Det giver dem en pause i et ocean af input. Skal det være JERES HISTORIER, som de fordyber sig i?

Hos mig får I en tekstforfatter, der er NYSGERRIG efter at vide mere om jer og oprigtigt mener, at jeres historier fortjener at blive fortalt.

Line Vittrup, om mig

Samarbejdspartnere & netværk

Eftersom kommunikation foregår på mange platform og via mange kanaler, skal der nogle gange anden ekspertise til. Derfor samarbejder jeg med en række mindre virksomheder, der har stærke kompetencer indenfor eks. grafisk design, mobile apps, portrætfotografering, video og så nogle hardcore WordPress udviklere. Til sammen får vi skabt den kommunikation, der fanger jeres modtagere.

Med Vittrup Kommunikation er jeg også medlem af IT Forum, som er et vidensnetværk for it-interesserede virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i Region Midtjylland.

it_forumNYT2013

Brug for et fagligt 'fix' fra tid til anden?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig faglige indspark og inspiration til dit arbejde.
Jeg sender ca. en gang om måneden.
Never display this again