Får I jeres budskab ud?

En tekst kan være mange ting – alt lige fra et ‘tweet’ til artikler, tekster til et website eller sågar den præsentation, som I skal holde på næste konference. Men fælles for dem alle er, at de ikke når ud til jeres målgruppe, hvis ikke I arbejder grundigt med indholdet.

I en tid hvor vi bombarderes med indtryk og budskaber, skal der tænkes længe over form og indhold, hvis I skal lykkes med at ’stjæle’ lidt af det mest dyrebare, vi har i dag: TID.

Det værste, man kan gøre i dag, er at spilde folks tid. Det kommer tifoldigt igen i form af et dårligt indtryk og potentielt set en mistet kunde. Hvis du derimod giver dem noget brugbart, og bliver ved med at fodre dem med lækkerier, så har du en loyal kunde og mulig ambassadør.

For vi vil gerne fordybe os. Netop som modreaktion på de mange daglige indtryk. Tænk hvis I fik mulighed for at være den ‘pause’?

Giv mig det nørdede, tekniske og ‘kedelige’

Jeg har været i og arbejdet med mange forskellige typer af brancher. Alt lige fra hesteavl til forsikringer og vinduer. Men en stor del af min kundekreds arbejder inden for mere tekniske brancher, hvor grundmaterialet er en kende tungere og lidt ’sejere’ at tygge sig igennem.

Det er her, at jeg bringer min nysgerrighed på banen og hjælper dem med at få det tekniske ‘oversat’ til klare budskaber, som selv deres mødre kan forstå. For selvom mange af dem selv har tekniske, tunge virksomheder som kunder, så er vi jo i alle mennesker, der gerne vil tales til som mennesker.

KLAR KOMMUNIKATION er for alle.


Typer af tekster, som jeg jævnligt arbejder med er:

  • Artikler
  • Nyhedsbreve
  • Blogindlæg
  • Salgs- og virksomhedspræsentationer
  • Tekster til websites
  • Kundereferencer (også på video)
  • Trykt materiale: flyers, roll-ups, bannere
  • Opdateringer på sociale medier

Derudover hjælper jeg selvfølgelig også med andre former for tekster, hvad enten det er julekortet eller invitationen til jeres næste event.

Brug for et fagligt 'fix' fra tid til anden?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig faglige indspark og inspiration til dit arbejde.
Jeg sender ca. en gang om måneden.
Never display this again