WordPress

wordpress-logoWordPress er et gratis CMS, der oprindeligt blev udviklet til blogs. Men i løbet af årene har det gennemgået en større forvandling, så det nu er et aldeles brugervenligt redskab til at designe professionelle hjemmesider – det ses også på populariteten. Grundstenene fra blogtiden er de samme, men hele platformen er tilpasset nutidens behov til en hjemmeside.

Udover at det er gratis (du kan dowloade WordPress her), så er det også OpenSource. Det betyder, at kildekoden er frit tilgængelig, og at der dermed sidder tusindvis af udviklere, der udelukkende arbejder på at gøre det bedre. Det betyder, at det konstant forbedres, og at du ikke er afhængig af en bestemt leverandør, og af at de holder systemet opdateret. Det betyder også, at der er rigtig meget hjælp at hente derude. Man skal bare spørge, de vil som regel meget gerne hjælpe.

Man behøver ikke at være nørd

Det kræver ikke den store tekniske viden at vedligeholde et website, der er lavet i WordPress. Man skal have lidt teknisk kunnen i forbindelse med installationen og når sitet skal sættes op til at klare de funktionaliteter, som følger med i det design, du vælger – det er her jeg kommer ind i billedet. Men når først det hele er sat op, så kan man stort set selv klare vedligeholdelsen (oprette nye sider, skrive nyheder, rette tekster, tilføje billeder, osv).

I får et professionelt design

Når man downloader og installerer WordPress følger der et basisdesign med. Men på mine opgaver vælger jeg som regel at købe et færdigt design, der opfylder så mange af kundens krav som muligt. Resten må tilpasses.

Hos mig får I derfor ikke et specialudviklet WordPress design, som kun bruges af jer. Så taler vi helt andre priser, end dem jeg opererer med. Det er derfor vigtigt, at I har det in mente. Hermed ikke sagt, at jeg ikke godt kan tilpasse et design efter jeres ønsker. Men hvad det skal koste kommer helt og aldeles an på kravene. Jeg har gode (og prisvenlige) udviklere siddende stand-by.

Har I bare brug for et website, der ser lækkert ud og inviterer til at lære mere om jer, så er det helt sikkert det rette sted, som I er kommet til.

Brug for et fagligt 'fix' fra tid til anden?
Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig faglige indspark og inspiration til dit arbejde.
Jeg sender ca. en gang om måneden.
Never display this again